Sajt Savremeno Virtuelna tura FB IN YT   Image Map   Пошаљите нам ваше  сугестије на имејл:

UNISAFE ОНЛАЈН УПИТНИКУ О РАСПРОСТРАЊЕНОСТИ РОДНО ЗАСНОВАНОГ НАСИЉА

У сарадњи са [Правним факултететом Универзитета у Београду]  позивамо вас да учествујете у UniSAFE онлајн упитнику о распрострањености родно заснованог насиља на универзитетима и у истраживачким организацијама.

Родно засновано насиље је насиље усмерено ка некој особи због њеног/његовог рода или насиље које у диспропорционалној мери погађа одређени род. Оно није ограничено на насиље над женама и може погодити свакога.

Ваше учешће у онлајн упитнику је потпуно анонимно. Приближно време за попуњавање упитника је око 20 минута. Истраживачки тим UniSAFE подстиче учешће свих запослених и студената. Ваши одговори су добродошли без обзира да ли сте и сами искусили родно засновано насиље или не.

Да бисте учествовали, молимо Вас приступите следећем линку https://mingle2.respondi.com/uc/unisafe_survey/University_of_Belgrade/  са свог личног налога.

unisafe_gbv_awarenessraising_1 unisafe_gbv_awarenessraising_2 poziv-1

UniSAFE препознаје личну и осетљиву природу овог истраживања и ставља етику у први план својих активности. То значи да су сви подаци прикупљени путем ове анкете потпуно анонимни, без могућности накнадне идентификације појединаца, а такође и обједињени, како би се искључило евентуално нарушавање поверљивости. [Правни факултет Универзитета у Београду] ће имати приступ само анонимизованом скупу података.

За више информација о пројекту UniSAFE посетите нашу страницу: https://unisafe-gbv.eu/.

Хвала Вам што помажете UniSAFE-у у искорењивању родно заснованог насиља на универзитетима и истраживачким организацијама!

Детаљније >>>

 

 

novi-logo-cir
novi-logo-cir
unesco-konkurs
unesco-konkurs
novi-logo-cir
novi-logo-cir
novi-logo-cir
1224
novi-logo-cir
Медијски прилози
ДРЖАВНА МАТУРА
СТРУКТУРА ВРЕДНОВАЊА ДРЖАВНЕ МАТУРЕ И ОСТАЛИХ ЕЛЕМЕНАТА У ПРОЦЕСУ СЕЛЕКЦИЈЕ КАНДИДАТА ЗА УПИС НА УЧИТЕЉСКИ ФАКУЛТЕТ У БЕОГРАДУ   Детљније >>>
Актуелно
obuka
obuka
obuka
obuka
BIBLIOTEKA
BIBLIOTEKA
dnevnik
Guides and Curriculums
123
КОНТАКТ ТЕЛЕФОНИ

Контакт телефони
Факултетa за образовање учитеља и васпитача:
011/3615-225,
011/3679-227,
011/2686-787,
011/2641-060 (факс).
Студентску службу
Факултетa за образовање учитеља и васпитача контактирати на 011/361–5225 (тастер 1), сваког радног дана, у времену 09–10 часова.

Категорије вести
Архива вести