Sajt Savremeno Virtuelna tura FB IN YT   Image Map   Пошаљите нам ваше  сугестије на имејл:

НАУКА

Основан 1993. године, Учитељски факултет у Београду обележава, ове, 2013. године, двадесет година постојања и рада као најмлађи члан Универзитета у Београду. Упоредо с наставним, на њему су се, од оснивања, непрекидно одвијале научноистраживачке и уметничко-истраживачке активности, чији резултати су излагани на научним скуповима који су на њему   и ван њега организовани, у часопису Иновације у настави и другим  домаћим и страним часописима, бројним монографијама и зборницима чији је издавач, на изложбама, концертима и позоришним представама који су на њему и ван њега приређивани. Поред тога, резултати научно истраживачког и уметничко-истраживачког рада преточени су у бројна иновативна наставна средства и технологије чији су аутори за њих добили бројне награде и признања, у значајна документа којима се регулише рад у области образовања и васпитања у Републици Србији (Стратегија развоја образовања у Србији; стандарди знања на нивоу базичног образовања; критеријуми за одобравање уџбеника…) и програме за континуирано стручно усавршавање наставника и васпитача у предшколским установама.

Пројекти >>>

Скупови >>>

Организационе Јединице >>>

Обука за ИКТ >>>

novi-logo-cir
novi-logo-cir
unesco-konkurs
unesco-konkurs
novi-logo-cir
novi-logo-cir
novi-logo-cir
1224
novi-logo-cir
Медијски прилози
ДРЖАВНА МАТУРА
СТРУКТУРА ВРЕДНОВАЊА ДРЖАВНЕ МАТУРЕ И ОСТАЛИХ ЕЛЕМЕНАТА У ПРОЦЕСУ СЕЛЕКЦИЈЕ КАНДИДАТА ЗА УПИС НА УЧИТЕЉСКИ ФАКУЛТЕТ У БЕОГРАДУ   Детљније >>>
Актуелно
obuka
obuka
obuka
obuka
BIBLIOTEKA
BIBLIOTEKA
dnevnik
Guides and Curriculums
123
КОНТАКТ ТЕЛЕФОНИ

Контакт телефони
Факултетa за образовање учитеља и васпитача:
011/3615-225,
011/3679-227,
011/2686-787,
011/2641-060 (факс).
Студентску службу
Факултетa за образовање учитеља и васпитача контактирати на 011/361–5225 (тастер 1), сваког радног дана, у времену 09–10 часова.

Категорије вести
Архива вести