Sajt Savremeno Virtuelna tura FB IN YT   Image Map   Пошаљите нам ваше  сугестије на имејл:

Интегрисани наставни модули на Учитељском факултету у Београду

Поред родитеља и породице, најдрагоценије место у одрастању, васпитавању и образовању деце припада њиховим васпитачима, учитељима и наставницима. На Учитељском факултету у Београду, кроз низ општих и стручних предмета, студенте учимо како да на квалитетан и приступачан начин децу уводе у свет сазнања. Осим тога, васпитаче и учитеље је неопходно још током студија оспособити за рад са најмлађима и путем разноврсних дидактичких игара и симулација, стручно осмишљених активности и праксе у васпитно-образовним установама довести их у ситуације у каквима ће бити и у вртићима и школама. Зато посебну пажњу посвећујемо њиховој психолошко-педагошкој и дидактичко-методичкој обучености и професионалној пракси.

Уједно се трудимо да идемо укорак са временом и најнапреднијим технолошким достигнућима, тако да, осим примене разноврсних наставних метода, студенте обучавамо да се служе и најсавременијим дидактичким средствима. Негујемо и вишејезичност, те у понуди страних језика имамо енглески, француски, немачки и руски. У складу са савременим методичким правцима у образовању, својим студентима нудимо и интегрисане програме наставе, који попримају све већи значај у школству, како у свету, тако и код нас. На Учитељском факултету у Београду, уз дозволе издате од Министарства просвете, једном броју студената са посебним склоностима и способностима нудимо прилику да се додатно обуче и за извођење наставе информатике и рачунарства од 5. до 8. разреда или за наставу енглеског језика у првом циклусу основног образовања и предшколским установама.

 

Модул за информатику и рачунарство Учитељског факултета у Београду >>>

Модул енглеског језика Учитељског факултета у Београду >>>

novi-logo-cir
novi-logo-cir
unesco-konkurs
unesco-konkurs
novi-logo-cir
novi-logo-cir
novi-logo-cir
1224
novi-logo-cir
Медијски прилози
ДРЖАВНА МАТУРА
СТРУКТУРА ВРЕДНОВАЊА ДРЖАВНЕ МАТУРЕ И ОСТАЛИХ ЕЛЕМЕНАТА У ПРОЦЕСУ СЕЛЕКЦИЈЕ КАНДИДАТА ЗА УПИС НА УЧИТЕЉСКИ ФАКУЛТЕТ У БЕОГРАДУ   Детљније >>>
Актуелно
obuka
obuka
obuka
obuka
BIBLIOTEKA
BIBLIOTEKA
dnevnik
Guides and Curriculums
123
КОНТАКТ ТЕЛЕФОНИ

Контакт телефони
Факултетa за образовање учитеља и васпитача:
011/3615-225,
011/3679-227,
011/2686-787,
011/2641-060 (факс).
Студентску службу
Факултетa за образовање учитеља и васпитача контактирати на 011/361–5225 (тастер 1), сваког радног дана, у времену 09–10 часова.

Категорије вести
Архива вести