poziv-2020   Image Map   poziv-2020   Image Map

ХУМАНИТАРНИ УСКРШЊИ КОНЦЕРТ КАМЕРНЕ МУЗИКЕ

 

У уторак 10. априла, у Свечаној сали Учитељског факултета у Београду са почетком у 18 часова, приређен је хуманитарни Ускршњи концерт Камерне музике Учитељског факултета у Београду за младе из дома Моша Пијаде, дома Јован Јовановић Змај и дома Дринка Павловић у Београду (Центар за заштиту одојчади, деце и омладине), који је  остварен захваљујући заједничкој сарадњи студената Камерне музике и Студентскоґ парламента Учитељског факултета.

Ускршњи концерт Камерне музике је посетио и поздравио проф. др Александар Јовановић, декан Учитељског факултета у Београду, одајући признање како свечаном тону Ускрса, тако и племенитом поводу концерта, а то је уједињење бриге и љубави према својим ближњима и вредности улагања у културу нашег нараштаја.

Ускршњи концерт Камерне музике осмислила је и водила мр Радмила Стојановић, професор Камерне музике Учитељског факултета у Београду, заједно са својим студентима и музичким гостима. Изводила су се дела познатих композитора, чула се музика из познатих филмова, џез и рок музика, а на крају музичког програма уследило је изненађење – хорско извођење песме Деца су украс света од присутних студената Учитељског факултета!

Прикупљенa новачнa донацијa равноправно je подељенa представницима присутних домова. По завршетку концерта, под покровитељством Учитељског факултета, уследио је мали коктел и подела пригодних поклон – пакета деци из наведених домова.

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА >>>

Comments are closed.

novi-logo-cir
novi-logo-cir
novi-logo-cir
Медијски прилози
Актуелно
obuka
obuka
naucni
obuka
BIBLIOTEKA
BIBLIOTEKA
dnevnik
Guides and Curriculums
123
КОНТАКТ ТЕЛЕФОНИ

Контакт телефони Учитељског факултета:
011/3615-225,
011/3679-227,
011/2686-787,
011/2641-060 (факс).
Студентску службу Учитељског факултета можете контактирати на 011/361–5225 (тастер 1), сваког радног дана, у времену 09–10 часова.

Категорије вести
Архива вести