Sajt Savremeno Virtuelna tura FB IN YT   Image Map   Пошаљите нам ваше  сугестије на имејл:

ПОСЕТА УЧИТЕЉСКОГ ФАКУЛТЕТА ПЕДАГОШКОМ ФАКУЛТЕТУ УНИВЕРЗИТЕТА У МАРИБОРУ

У периоду од 18. до 20. јуна 2012. године, наставници Учитељског факултета из Београда посетили су Педагошки факултет у Марибору (Словенија).

У делегацији су били: проф. др Александар Јовановић, проф. др Биљана Требјешанин, проф. др Вељко Банђур и мр Радмила Стојановић, која је, у сарадњи са словеначким колегама из области музике, и организовала посету мариборском Педагошком факлтету. Током тродневне посете одржано је више радних састанака. Том приликом организован је концерт камерне музике, који је приређен у част гостију из Београда, захваљујући ангажовању колега Мојце Аничић Чикарели и Славка Ковачича.

Проф. др Само Фошнарич, декан мариборског Педагошког факултета и продекани проф. др Милена Ивануш Грмек, проф. др Драгица Харамија, проф. др Марко Мархл су били домаћини овог догађаја. Договорена је међуфакултетска сарадња на више нивоа, најпре у посети колега из Марибора нашем Факултету, а затим у стручној и научној делатности (размена текстова у часописима), размена студената, посебно састава  камерне музике и хорова.

фото-галерија >>>

 

Comments are closed.

novi-logo-cir
novi-logo-cir
unesco-konkurs
unesco-konkurs
novi-logo-cir
novi-logo-cir
novi-logo-cir
1224
novi-logo-cir
Медијски прилози
ДРЖАВНА МАТУРА
СТРУКТУРА ВРЕДНОВАЊА ДРЖАВНЕ МАТУРЕ И ОСТАЛИХ ЕЛЕМЕНАТА У ПРОЦЕСУ СЕЛЕКЦИЈЕ КАНДИДАТА ЗА УПИС НА УЧИТЕЉСКИ ФАКУЛТЕТ У БЕОГРАДУ   Детљније >>>
Актуелно
obuka
obuka
obuka
obuka
BIBLIOTEKA
BIBLIOTEKA
dnevnik
Guides and Curriculums
123
КОНТАКТ ТЕЛЕФОНИ

Контакт телефони
Факултетa за образовање учитеља и васпитача:
011/3615-225,
011/3679-227,
011/2686-787,
011/2641-060 (факс).
Студентску службу
Факултетa за образовање учитеља и васпитача контактирати на 011/361–5225 (тастер 1), сваког радног дана, у времену 09–10 часова.

Категорије вести
Архива вести