Image Map   Image Map   poziv-2020   Image Map

ОБАВЕШТЕЊЕ О ИЗВОЂЕЊУ ОНЛАЈН НАСТАВЕ

Поштовани студенти,

Поводом тренутне ситуације, Факултет ће прећи на наставу путем Интернета. У претходној објави је наведен линк ка наставним материјалима који су постављени на OneDrive платформи.

У другој фази, настава ће се обављати путем сервиса Teams, који је доступан у оквиру платформе Microsoft Office 365, за коју имате корисничке налоге које сте, на почетку студија, добили уз индекс.

Наставно особље ће предавања / вежбе одржавати у форми вебинара преко Teams сервиса. Линкове за приступ предавањима ћете добити од ваших професора каналима комуникације који су успостављени раније.

Приступ предавањима се одвија на следећи начин:

  • студент отвара добијени линк
  • студенту се отвара веб страница која му нуди да преузме Teams апликацију или да покрене веб апликацију. Због брзине, препоручена је употреба веб апликације. Ако студент жели, може преузети и апликацију).
  • студент у веб апликацији у предвиђено поље уписује име и презиме и приступа предавању. Студенти могу да укључе веб камеру и микрофон, али је препорука да не укључују камеру и да утишају микрофон пре уласка на предавање.

 

Од јуче нам је стигао одређен број захтева за ресет лозинки за приступ Office 365 платформи. С обзиром на околности, успоставили смо следећу процедуру за ресетовање лозинки:

  • отворена је имејл адреса podrska@uf.edu.rs
  • студент који жели ресет лозинке је дужан да слика свој индекс ради утврђивања идентитета и да га пошаље на горе наведену адресу
  • студенту ће шифра бити послата на адресу са које је стигао захтев
  • на горе наведену адресу можете послати мејл уколико имате проблем са приступом наставним материјалима који су окачени на OneDrive

НАПОМЕНА: За присуствовање предавањима преко Teams сервиса вам није потребан налог, можете се улоговати ако желите, али вам систем то неће тражити као предуслов за праћење наставе. Такође, наставне материјале на OneDrive сервису можете отворити без логовања, линк који смо генерисали омогућава анониман приступ. Ако се деси да не можете да приступите наставним материјалима, саветујемо вам да у browser-u отворите „private session“ мод и да онда покушате на тај начин.  Препоручујемо вам да се упознате са основним функцијама  Office 365 платформе, а на насловну страну сајта ћемо благовремено поставити обавештење уколико у погон пустимо неки сервис који захтева логовање.

 

НАПОМЕНА:  26. 03. 2020: Teams сервис за наставу, упутство за студенте
Поштовани студенти,
на датом линку се налази упутство за употребу Microsoft Teams сервиса, које обрађује употребу додатних опција. Оне захтевају да имате налог на Офис365 платформи. Почетак коришћења ових опција ће групама студената бити најављен од стране предметних наставника.

Microsoft Teams – упутство за студенте >>>

Comments are closed.

novi-logo-cir
novi-logo-cir
novi-logo-cir
Медијски прилози
Актуелно
obuka
obuka
naucni
obuka
BIBLIOTEKA
BIBLIOTEKA
dnevnik
Guides and Curriculums
123
КОНТАКТ ТЕЛЕФОНИ

Контакт телефони Учитељског факултета:
011/3615-225,
011/3679-227,
011/2686-787,
011/2641-060 (факс).
Студентску службу Учитељског факултета можете контактирати на 011/361–5225 (тастер 1), сваког радног дана, у времену 10–11 часова и 14–15 часова.

Категорије вести
Архива вести